Farväl partyn

Nu följer det ena farväl partyt efter det andra. I helgen som gick hade vi fem(!) olika på två dagar. Känns inte riktigt som ett hejdå när vi ser många av dem igen om bara några timmar men det brukar bli en eller två som man inte träffar igen på varje ställe. Vissa är svårare att säga hejdå till än andra helt klart.
 
Här från Israeliska festen. Kolla in fatet med hummusen längst upp på bilden. Den har jag gjort och den fick till och med godkänt av israelerna. Fanns inget kvar när festen var slut. Pluspoäng till mig! Jihooo! :)
Nedan bild från Farewell partyt på Hunt Lodge. Det var det mer officiella partyt dit alla internationella och deras familjer var inbjudna. Annars håller sig folk mer i sina grupper dessvärre. På detta partyt hade de anordnat en massa aktiviteter. Rodeoridning på mekanisk tjur, talangtävling för barnen, stora hamsterbollar som man skulle krypa in i och rulla runt på gräsmattan, hopptorn åt barnen, massa mat och snacks och tårta. Det var en väldigt varm dag så barnen var svettiga små högar under dagen men det blev bättre fram emot kvällen.
Emma, Marie, Agathe och Emelie ställde upp i talangtävlingen och sjöng en sång från filmen Frozen. Till deras stora lycka kom de på andra plats och vann ett presentkort på leksaksaffären inne i Leavenworth. 
 
När det var dags för oss att åka vidare till nästa fest vid åtta tiden ville Emma absolut stanna med de andra tjejerna som varit hennes klasskamrater under hela året så det fick hon. Vi lämnade Erik och Elias hemma med barnvakten och drog på nästa fest hemma hos makens professor.
Vi har verkligen blivit bortskämda med fester detta året. Det är något nästan varje helg. Väldigt trevligt måste jag säga. Ser fram emot att fira hemkomsten med lite sammankomster med familj och gamla vänner när vi kommer hem.
 
//3E
 

Kommentera här: