Problem med foto från fredagens Luciaparty...

Nästan alla gästerna kom till festen trots varningarna om det dåliga vädret. Kvällen blev väldigt lyckad.
När gästerna kom bjöd vi på glögg på utsidan där maken och Erik hade en brinnande brasa i ett eldfat. Sedan Luciamorgon på tv:n som stämningshöjare. Fick till en bra julstämning. Hade folkdräkten på mig för att få till lite extra traditionell stämning och det var uppskattat. Fick många kommentarer på den.
 
Maten blev precis som jag hade hoppats och tack och lov uppskattad även av gästerna. Trodde att köttbullarna som ju är det som Sverige är känt för skulle bli det som gick åt mest men så var inte fallet. Däremot gravad lax med gravlaxsås och Janssons frestelse fick de flesta rösterna på godast på smörgåsbordet. Otippat från min sida i alla fall.
 
Däremot har jag haft problem med att få fotona från kvällen. En av makens klasskamrater lovade att skicka till oss och vi fick ett usb minne men något hade blivit fel på det så inga bilder gick att öppna.. Lämnade tillbaka det och väntar på ett nytt försök. Tror dock att hon har lite mycket just nu med jul och resor osv att vi kanske inte ligger högst upp på priolistan.. Hoppas att jag ska få till kort snart och lovar att återkomma till denna kvällen igen.
 
//3E