Nu går tiden sååå fort! +Jack in the Box...

Ojoj, så länge sedan jag skrev i bloggen nu. Hjälp, tiden bara rinner ifrån mig känns det som. Vad har då hänt sedan sist kära vänner?!
 
Vi åkte hem igen från Houston. Stannade över natten i Oklahoma City. Inget ställe jag kommer att återvända till om jag kan låta bli. Det enda "roliga" som hände på vägen hem var att vi åt på en snabbmatskedja vi inte provat innan: Jack in the Box.
 
 
Amerikanarna älskar ordvitsar nästan lika mycket som göteborgarna gör. Boxarna till hamburgarna roade oss helt klart.

Hur smakade det då?! Riktigt bra faktiskt. Snäppet över Burger King och Donken skulle jag säga. Här vågade de krydda på lite mer och själva burgaren var lite mer rejäl. Jag åt kycklingburgare och det var helt klart den bästa jag ätit. Här äter jag gärna igen.

På onsdagen var det sedan dags för "Know your World" igen och denna gången var de Mongoliets tur. Intressant föreläsning och god mat. Det som jag verkligen inte visste om Mongoliet var mycket men att det inte är mer än 2 miljoner invånare överraskade mig. Likaså deras mat. Mongolian bbq har inget alls med deras mattradition att göra. Smakerna är inte alls långt från svensk husmanskost. Kött och ris, rotfrukter, dumplings liknande minismå paltar och små som piroger knyten med köttfärsfyllning. Inte alls lik kinesisk mat som jag trodde att det skulle vara.. Däremot kläderna andades mycket Kina.
 
Sötast på festen?!
 
Likaså bilder och konstföremålen. Fortfarande finns en traditionellt levande nomadbefolkning.  

Efter vi fått i oss lite mat och precis skulle till att gå kom barnen på att det var barn där från skolan.. Då ville de absolut inte gå hem..

Mer om helgen kommer imorgon..
 
//3E