Emmas födelsedag :)

Så blev det då Emmas 7 års dag. Sällan hon är så lätt att väcka på morgonen som idag. Det var inget dra täcket över huvudet och gömma sig idag. Inget -bara liite till eller några sura miner.
 
Idag var hon som en liten solstråle.
 
Pakethögen "hemifrån".
Tack till: Farmor och Farfar, Mariette, Johan, Astrid, Osborn & Vega, Gammelfarmor SivBritt.
Och så en från Erik och Elias.
Ett par till är på väg men postgången här lämnar en hel del övrigt att önska...
 
Frukost på sängen. Lillebror är avundsjuk. Han vill minsann också ha våfflor!
 
Mums!
 
Litet collage från morgonen..
Kläder på gick fort när det fanns chans att hinna leka lite med alla fina presenter.
 

Emma hade en bra dag i skolan. Det var många som hade gratulerat henne idag. Hon hade känt sig som en rockstjärna sa hon.
När jag lämnade Elias på förskolan vid lunch så åkte jag vägen om Emma med cupcakes åt klassen. Här får barnen bjuda vad de vill vid födelsedagar men nästan alla bjuder på cupcakes. Emma ville givetvis inte vara "sämre".
 
Inga läxor idag så som en oljad liten blixt rann hon ner för trappan till sina Barbiesar så fort vi kommit in genom dörren. Lekte en stund där nere men väldigt snart börjades det fråga om det inte snart var dags för middag. Enligt familjerutinen får man välja middag själv när man fyller år. Emma har funderat fram och tillbaka i år. Tillslut blev det hemgjorda hamburgare. Har nästan blivit en större grej med middagen än med presenterna. Det blev gott och alla uppskattade det. En sak som inte var lätt att hitta här var hamburgerdressing. Trodde jag skulle finnas i mängder men inte då. Hittade tillslut en på hyllan längst ner bland salladsdressingen.
 
Sätt dig nu då så vi kan börja... Kolla Eriks blick!
 
Gladare miner
 
Slurp så hade han tryckt i sig två rejäla burgare
 
Fokuserad!
 
Så lite tårta på det... Inte för att någon orkade äta så mycket av den efter alla burgarna men fyller man år ska det vara tårta med ljus.

Emma hade väldigt bråttom att blåsa ljusen.. Kolla in filmen här under för "Ja må hon leva" och dubbel ljusblåsning :) 
 
 http://www.youtube.com/watch?v=3Z-d2hCMGU8
 
Lång saga var sista födelsedagsönskningen för dagen så det blev det. Sedan var vår nya 7åring rejält mör. Somnade snabbt och utan knussel.
 
Imorgon kommer Adventure Girls hit för att lära sig virka och äta lite knytis lunch. Kommer säkert bil väldigt trevligt.
 
//3E