Slutspurt med mamma och pappa..

Så var det lika långt hem igen på måndagen så hela den dagen gick åt till att ta sig hem igen. Passade på att unna oss Kansas BBQ från "All Slabbed up" (FYI, en slab är en hel sida med revbensspjäll..) på måndagskvällen. Ingen kände för att laga mat efter en hel dag i bilen. Det var väldigt gott givetvis. Riktig BBQ är väldigt långt ifrån grillning och inget man får missta sig på. Att BBQa en bit kött tar ungefär 15 timmar. Här anordnas stora och välbesökta grillmästerskap i mängder. Det är mer som att långsamt och på svag värme röka en köttbit. Slowfood på allvar! Skönt med Amerikansk matkultur som inte är fastfood.
 
Så skulle barnen landa tillbaka in i skolveckan på tisdagen. De var trötta och inte helt på att börja skolan igen efter långhelgen. Det var enligt gammal känd rutin. Efter en glimt av friheten så vill de inte tillbaka till vardagen och alla måsten igen. Who am I to blame them?!
 
Jag och mamma tog oss en shoppingdag på Legends och gick och kollade i affärer en dag. Synd bara att vi blev tvungna att avsluta innan vi riktigt kände att vi var klara för att hämta barnen i skolan. Vi hade helmysigt och provade och kollade massor. Mamma hittade en jättefräck klänning som satt som en smäck och jag köpte mig en skinnjacka. Elias var hemma med morfar och de hade en lugn dag.
 
Dagen före mor och fars hemresa samlade de ihop sig lite. Dessutom ville de ta en tur till Kansas City. Hade ju varit trist att inte se den staden åtminstone lite när Leavenworth ligger bara en halvtimme bort. Så vi tog oss en tur till Country Club Plaza och gick i affärer. Blev lite mer presentjakt och en kort kaffe på ett hak. Tjejen som jobbade där måste ha gått på något för hon hade verkligen svårt att få ihop en beställning bestående av tre kaffe, två kakor och en glass... Som avslutning tog vi en liten biltur inne i stan. Kollade in evenemangsstråket och Sprint Arena.
 
På torsdagen saknades det fortfarande lite presenter så istället för att gå runt i huset och vänta på att flyget skulle gå på kvällen så gjorde vi ett återbesök på Legends. Hittade de sista grejerna efter lite om och men. När allt var klart avslutade vi med en fika. Sedan blev det ihop packning och en tur till flygplatsen för att lämna av. Var inte riktigt lika tungt att säga hejdå denna gången. Det är ju inte så långt till jul ändå...
 
Har varit väldigt roligt att ha mamma och pappa här och få visa dem hur vi har det. Chicagoresan var fantastisk och bara så kul. Jag tyckte ändå att vi hann ganska mycket på de två veckorna de var här. Det enda som vi inte gjorde som jag hade tänkt på lite innan det var att golfa alt. spela bowling men man kan inte hinna allt. Ibland får man välja bort också.  Jag tror och hoppas att de fick ut vad de ville av resan hit. Nu vet de hur vi har det och hur allt ser ut.. :)
 
//3E