En Belgisk födelsedag och ...feber.

Måndag fixade jag en massa ärenden och gick en sväng på quiltningskursen. Nästan klar med  den stora filten nu :) Jisses. Trodde jag inte att det skulle ta riktigt så lång tid med ett projekt i den storleken men man lär så länge man lever inte sant. Dessutom tar det extra tid om man stoppar in en massa småprojekt mellan också. Gäller att inte tappa fokus.
 
Tisdagen fyllde Laure år. Så vi hade bestämt oss för att överraska henne. Ett par av tjejerna bestämde att de skulle ta en kopp kaffe efter engelskaklassen fast när de kom till caféet så var vi där hela gängen. Magalie och Keligh hade fixat med blommor och presentkort som vi alla lagt ihop till. Hon blev väldigt glad.
 
Hela gängen med födelsedagsbarnet i mitten:
 
 
Ett par kollage på damerna (mest för mig själv  :)
 
 
Hade tänkt gå på zumba på kvällen men så blev det inte. Kom hem och kände mig riktigt risig. Ont i halsen, hostig och frös som en tok. Somnade i soffan typ klockan fem och gick därifrån direkt till sängen och sov vidare. Vaknade till dagen efter vid typ halv elva när Elias kom och ryckte i sin mamma för att få frukost. Han var rätt nöjd med att jag inte orkade annat än att ligga på soffan och sova för då fick han spela dator.
 

Är fortfarande inte frisk. Hoppas på att vara feberfri imorgon. Hade varit tråkigt att vara sjuk hela helgen. Särskilt som vi ska gå på SuperBowl party på söndag. Once in a lifetime?!
 
//3E