Hemma igen, resan, påskmiddag och -magsjuka igen.

Efter mycket väntande och väldigt trötta barn landade vi in på Landvetter vid 11-tiden imorse. Blev upphämtade av svärfar med våran bil. Han hade köpt frukostmat åt oss som vi tvingade i barnen när vi kom hem. Dem sov så gott när frukosten serverades på planet att det kändes helt hemskt att väcka dem.
 
Minstingen sov ganska bra på planet trots allt. Han kunde ju ligga ner på sitt säte och lägga upp fötterna i mitt knä. Sedan sov han iallafall minst fem timmar av de åtta som flighten tog.
Store grabben sov typ 2 timmar på hela natten. Han kunde inte riktigt slappna av och varje gång han vaknade till var han tvungen att fråga mig om han fick sätta på tv:n igen vilket gjorde att han höll mig vaken också.
Emma sov till och från. Hon hade ont i sitt ena ben under flygningen och det var ju inte så konstigt med tanke på hur mycket still man sitter. Hon liksom jag har lätt för att benen "somnar" när blodflödet blir för dåligt. Hon har ännu inte riktigt kommit på hur hon ska bli av med det heller så hon spänner sig och då blir det ännu värre och så blir det en ond cirkel..
Men i övrigt gick hemresan bättre än väntat. Trots sömnbrist höll barnen ihop bra.
 
Efter frukosten hemma hade vi obligatorisk vila och allihop somnade som stockar. Sov några timmar och sedan iväg på påskmiddag hos svärföräldrarna. Mysigt hade vi och berättade massor om resan och pratade.
 
Under kvällen fick maken ont i magen och väl hemma så bröt det lös. Han är superdålig så jag tror nog att den där matförgiftningen som vi trodde vi fått förmodligen var magsjukan som Emma och Elias hade innan vi åkte. Nu har maken fått precis samma som vi alla innan har haft. Ont i magen, kräkningar och diarré och sedan en förlamande trötthet i ett dygn efteråt...
Stackars maken är helt utslagen. Och som vanligt vill han vara ifred när han är sjuk så han flyttade till extrarummet på övervåningen. Hoppas att han blir bättre tills imorgon.
 
//3E